Facebook

Beoordelingen van Broodje Ben Houten

Recente recensies van Broodje Ben Houten

5 sterren na 167 reviews

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Mjammie weer! Dank!

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Vers, kwaliteit, vriendelijk personeel. Aanrader!

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunches! Veel keus, kan vaak niet kiezen... En als je weer eens iets nieuws kiest, is het nog lekkerder dan de vorige keuze! Tegenwoordig kan je ook online bestellen. Handig voor als je een bon in je boekhouding nodig hebt!

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers brood met smakelijk vers & smeuïg beleg. Elke keer weer goehoed!

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Top broodje wederom!

, 11-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een toppers in Houten! Fantastische kwaliteit en op tijd klaar als je het online besteld hebt. Geduldig en vrolijk! Altijd een lach en een grap. Lekkere lounge muziek, dat maakt het wachten helemaal niet erg.

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren al vaste klant maar we hebben nu de app geïnstalleerd en dat maakt het nog makkelijker. Wat een heerlijke broodjes hebben jullie toch altijd. Mijn favoriet is de stokbrood met huisgemaakte gehaktbal met pindasaus. Heerlijk!!!!

, 03-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon helemaal top. Niks op aan te merken. Goed belegd, vers, echt lekker.

, 03-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en heerlijke broodjes.

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje dit keer weer lekker knapperig, zoals het hoort. Vooraf besteld dan hoef je in ieder geval niet lang te wachten.

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer heb ik wat feedback. Mijn zusje kwam gsiteren de bestelling ophalen. De dame die haar hielp screende vluchtig de lijstjes zei dat de bestelling niet was doorgekomen en ging vervolgens verder met andere mensen helpen. Liet mijn zusje gewoon staan. Dit was echt niet zo klantvriendelijk aangezien wij wel degelijk hadden besteld/betaald. Bestelling bleek er overigens na het doorsturen van het bestellingsnummer en oplettendheid van een andere collega gewoon te liggen. Het zou fijn zijn geweest als je dan direct serieus genomen en geholpen wordt. De broodjes waren verder zo lekker als altijd.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedereen (onder wie weer een aantal newbies) was weer razend enthousiast!! Komt de truffelboter ook in de optielijst! Love it!!!

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje tonijn erg smakelijk. Broodje beenham met kaas niet zo, saai en droog.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!! dat was de reactie van de familie na het eten van jullue broodjes.

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk ......mmmmm

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes van Ben zijn altijd top! Lekker vers en goed belegd en heel veel keuze.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Waren weer heerlijke broodjes!

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk lekker en werkt snel door vooraf te bestellen; aanrader!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had ingevoerd 3 broodjes zonder pesto en dat zat er wel op dit is ook al meerdere keren gebeurd.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Broodjes van Nederland! Online besteld, afhalen en opsmullen! * wel extra bacon vergeten op mn broodje Cesar Salas te doen. Maar zal de pret bij volgende bestelling niet drukken.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten, besteld via de app netje klaar op de aangegeven tijd.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn altijd lekker - alleen dot leer waren meerdere stokbroodjes zo belegd dat het sla aan de ene kant was en het echte beleg aan de andere zijde, waardoor eigenlijk de helft van die stokbroden brood met sla was (niet heel smakelijk). Wel geprobeerd nog te herbeleggen, maar dat gaat helaas niet altijd even makkelijk met saus/brie/ei die plakt.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn oom en tante hebben er van genoten

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke goedgevulde en verse broodjes

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk genieten. Mucho gracias 👌

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super heerlijke broodjes.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Een goeie vrijdag is een vrijdag met broodje Ben voor lunch! Altijd goede kwaliteit en heerlijke broodjes. Wij kijken alweer uit naar volgende week.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

5 sterren. Op tijd klaar. Top de koeling er bij. Heerlijke broodjes.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was ((wéér!) fantastisch en elke keer wanneer nieuwe lui met BroodjeBen laten kennismaken krijgen jullie er BB-junkies bij! ...En dan zijn ze nog niet één ààn de kar geweest, waar de service snel en fenomenaal (tot en met hulpvaardig optreden bij klem zittende autosleutels aan toe!) en de gezelligheid top is. Awesome!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit. Wij bestellen regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld. Vooraf bestellen voorkomt dat je lang in de rij staat, zeker rond het middaguur.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Nummer 30 heeft mij nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit en en goede service.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed broodje alleen waren ze de Parmaham vergeten.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een ongewoon lekker broodje

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

voortreffelijke truffelmayonaise

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje was heerlijk, nr 53 humus met gerookte kip had ik besteld, maar nr 52 met avocado gekregen. Geen zin meer om terug te lopen. Dus wel opgegeten, en smaakte heerlijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers , voor nu en nog veel vaker

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje, van te voren besteld en stond al op tijd klaar.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, met zorg bereidt en verse producten. Top!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker👍 We geven een cijfer 8

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top! Lag klaar op afgesproken tijd en smaakte prima

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje carpaccio !

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig genoten!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers,voldoende en lekker, wat wil je nog meer? Uitstekend adres voor een lekker broodje , het handigst is als je het van te voren besteld en betaald! Rechts aansluiten voor de kraam voor je bestelling, links is voor degenen die Internet nog niet kennen....

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes uitstekend, helaas ive tea verkeerd. Green besteld sparkling gekregen. Dochter kan niet tegen bubbels en had nu helaas niets te drinken

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had bij mijn bestelling aangegeven dat ik geen olijven wilde ( stond zelfs op de bon) maar jammer genoeg zaten ze wel op mijn broodje. Verder was het een heerlijk broodje!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes weer!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer super lekker en dat vonden onze gasten ook!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker de broodjes van broodje Ben.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld, heerlijk gegeten

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk 👌

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, Veel keuze. Vriendelijk personeel in Houten

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super broodje

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service en stipt op tijd klaar en lekkahhhhh TOP BROODJES!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed belegd, heerlijk vers brood. Perfect smaakcombinaties Vriendelijke bediening

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk geholpen en heerlijke belegde broodjes zowel warm als koud. Absolute aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service van heel vriendelijke dames en de lekkerste broodjes!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het broodje was weer heerlijk. Keurig op tijd stond de bestelling weer klaar. Dat is erg makkelijk je hoeft niet te wachten... Top..

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, goede service en heel makkelijk bestellen via de app en website.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer :)

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Had ingevuld zonder tomaat, maar zat er toch op! Verder was het heerlijk

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service heerlijke broodjees!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer van die lange haar in m’n broodje

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Top, en zeker tot ziens.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en goed belegde broodjes. Heel veel keus. En veel extra's mogelijk. Aanrader!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Verse broodjes, goed belegd, lekker grote broodjes en op tijd klaar. Vooraf bestellen en betalen is ideaal. Verbetertip; De avond van tevoren kun je nu nog niet bestellen, dit zou nóg makkelijker zijn. Ik ben fan!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje zalm met dubbel beleg. Online besteld. Aangekomen kon ik rechts bij de kar de bestelling zo meenemen. Het broodje gedeeld met een collega. We hadden ieder ruim genoeg. Heerlijk.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime keuze in heerlijke broodjes met vers beleg, en vriendelijke mensen. Ook de prijs/kwaliteit is super.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Goed en rijkelijk belegd. Zeker een aanrader!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak er in eerste instantie een broodje, maar werd netjes opgelost. Bedankt, broodjes waren zoals gewoonlijk weer lekker!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze broodjes liggen altijd klaar op de afgesproken tijd en zijn altijd lekker !

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje weer. Je krijgt echt waar voor je geld. Broodjes zijn rijkelijk belegd en smaken heerlijk.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en ruime keuze! Onzettend handig online te bestellen zodat men niet in de rij hoeft te wachtten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje Carpaccio gegeten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een recensie schrijven voor Broodje Ben is natuurlijk onzinnig. Ik ben al jaren klant en het valt gewoon nooit tegen. Zoveel keuze in beleg en interessante en heerlijke combinaties. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Bij andere broodjeszaken betaal je hetzelfde maar waait je beleg er zo als je gaapt. En het personeel is ook leuk. Alles is dus helemaal OK.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt weer super lekkere verse broodjes en beleg. Leuke en vlotte bediening!! Tot gauw!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

's Ochtends online besteld. Bestelling stond klaar toen ik de bestelling kwam ophalen. Vriendelijke bediening. Het broodje smaakte voortreffelijk. Het smaakte naar meer.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet voor herhaling geschikt

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heel lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had aangegeven geen uien en niet teveel rucola, maar daar was niet naar gekeken het zat er gewoon op allemaal. Jammer

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes heerlijk vers, maar geen tonnato op het broodje Vitello tonnato. Dat was jammer! Broodje Hummus was zoals het hoort, heerlijk dus.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel geplaatst daarna opgehaald leuk geholpen en snel broodjes waaren supper .tot de volgende ronde.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Forse hap! Vers brood met zalm en citroen mayo. Grote klasse. Volgende keer snij ik het stokje in twee delen. Dan eet ik morgen de andere helft. Met groeten en alle complimenten, Petra uit Houten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, snel en een mooie prijs kwaliteit verhouding

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed super lekker !! Zelfs een plakkie grill worst voor de hond !

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top het was weer heerlijk.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Keurig op tijd stond het klaar!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online broodjes besteld. Was op afgesproken tijdstip klaar. Heerlijke broodjes!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk zijn alle broodjes lekker, chapeau!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren perfect, maar zeer chaotisch!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en goede ingrediënten. Wel vervelend dat ik ondanks het van tevoren bestellen en tweemaal melden bij de kraam ruim 20 minuten in de regen heb moeten wachten waarna ik te horen kreeg 'vergeten' te zijn. Dat maakt wel dat je een stuk minder van je broodje kan genieten.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes! Vers, goed belegd en snel

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 👍

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Prima, waren alleen koude ingrediënten. Smaakte weer uitstekend.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en voldoende belegd👍🏼

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, vriendelijk personeel en snelle service!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje, smakelijk en lekker vers

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Besteld en betaald via site. Bij afhalen stond bestelling al klaar. Heerlijke broodjed

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Mucho gracias

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima broodjes,lekker gegeten,altijd op tijd klaar! super weer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed ondanks het gemis van ijsbergsla.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke broodjes! Echt een aanrader.. Aardige mensen..

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn heerlijk , en heel fijn dat je het van te voren kan bestellen !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfekt

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, goede kwaliteit. Wij komen zeker terug!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, snel bestelsysteem. Jammer dat de walnoot ontbrak op mijn broodje.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet normaal lekker. Zoals altijd heerlijke broodjes met een glimlach gemaakt.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje , makkelijk bestellen in de app en afhalen. Top geregeld !

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broden en smaken heel lekker

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende verse broodjes, goed belegd. Ook vegan collega was enthousiast. ?Ruim assortiment. Vooraf online bestellen scheelt aanzienlijke wachttijd. Zeer vriendelijke en betrokken medewerkers.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren heerlijk en rijkelijk belegd. Ik zal zeker nog een keer bestellen. Een min puntje: broodje filet zat op het verkeerde broodje en ik miste mijn extra ei waarvoor ik wel betaald had.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals denk ik bekend, beste broodjes die ik ken!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes !

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje carpaccio is mijn favoriet! Altijd op een lekker vers broodje en gezellige service in de kar. Ik ben fan!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje, hoor.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn heerlijk.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodje, goed belegd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Altijd goede, snelle en vriendelijke service! Echt een aanrader!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De toppers van Broodje Ben Houten, hebben altijd lekkere broodjes. Ze maken het met veel plezier en liefde. Ook hoop dat ze nog heel lang blijven staan dat en deze heerlijke broodjes blijven verzorgen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Super service. De broodjes liggen elke keer klaar als ik kom

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is elke vrijdag weer een klein feestje! Broodje Ben bedankt het was weer heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Ruim voorzien van beleg en vers. Voor iedereen wat wils.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag volgende keer wat extra vingers er bij leveren, want die eten we er nu bij op.

Reactie van Broodje Ben:Ben heeft een pak lange vingers voor je gekocht, ze liggen klaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn lekker. Afhalen is vaak irritant. Je bestelling ligt vaak al een kwartier klaar, maar je moet je vrij associaal tussen iedereen voor de kraam heen diewen en om je bestelling roepen wil je hem krijgen.

Reactie van Broodje Ben:Hoi! je kan bestellingen afhalen door gewoon aan de rechterkant van de kar ons je (voor)naam te laten weten, wij geven je de bestelling dan aan. je hoeft dus niet in de rij te wachten. Je moet natuurlijk wel even aan ons melden dat je er bent. Tot snel!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodje voor eerlijke prijs

Reactie van Broodje Ben:Bedankt Sander!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was er een broodje te weinig bij mijn bestelling. Heb nog een keer heen en weer moeten fietsen om het op te halen. De mensen waar wij thuis mee aten, waren al klaar met eten toen ik terug kwam. Van de vier bestellingen die ik in de afgelopen 4 weken heb gedaan, waren er 2 niet goed. Daar valt nog wel wat te verbeteren voor Ben. Bij een volgende gelegenheid overweeg ik wellicht een ander bedrijf.

Reactie van Broodje Ben:Hoi Monica, je hebt helemaal gelijk, 2x fout is niet goed genoeg natuurlijk. Ben weet waardoor het mis ging en is druk met het maken van de nodige verbeteringen om dit te voorkomen. je mag er echt vanuit gaan dat het een volgende keer helemaal goed gaat. Hopelijk tot snel.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes warm vlees en warme beenham. Met aandacht gemaakt. Vriendelijke mensen ondanks de drukte👍🏻

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heelrijk genoten, van een vers en goed belegd broodje. Bestellen vooraf is een heel goed systeem, geen lange onnodige wachttijd. Een echte aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker makkelijk met bestellen en de kwaliteit is heerlijk.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, super vers, vriendelijk personeel. Gewoon super goed. Echt waar voor je geld. Prijs/ kwaliteit is goed.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, aardige mensen. Helaas was de gevraagde pindasaus, vermeld in de opmerkingen, niet toegevoegd aan het broodje warme beenham.

Reactie van Broodje Ben:Hoi Monica, dat klopt inderdaad... in de drukte zijn we het er vergeten op te doen. Ben doet het goed of niet, dat broodje krijg je van ons. We sturen je zo een actiecode zodat je een volgend broodje gratis kan bestellen. Hopelijk tot snel! Groetjes van Ben

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Een aanrader!

Reactie van Broodje Ben:Bedankt Hanneke, hopelijk zien we je snel weer!