Beoordelingen van Broodje Ben Houten

Recente recensies van Broodje Ben Houten

5 sterren na 74 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje Carpaccio gegeten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een recensie schrijven voor Broodje Ben is natuurlijk onzinnig. Ik ben al jaren klant en het valt gewoon nooit tegen. Zoveel keuze in beleg en interessante en heerlijke combinaties. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Bij andere broodjeszaken betaal je hetzelfde maar waait je beleg er zo als je gaapt. En het personeel is ook leuk. Alles is dus helemaal OK.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt weer super lekkere verse broodjes en beleg. Leuke en vlotte bediening!! Tot gauw!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

's Ochtends online besteld. Bestelling stond klaar toen ik de bestelling kwam ophalen. Vriendelijke bediening. Het broodje smaakte voortreffelijk. Het smaakte naar meer.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet voor herhaling geschikt

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heel lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had aangegeven geen uien en niet teveel rucola, maar daar was niet naar gekeken het zat er gewoon op allemaal. Jammer

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes heerlijk vers, maar geen tonnato op het broodje Vitello tonnato. Dat was jammer! Broodje Hummus was zoals het hoort, heerlijk dus.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel geplaatst daarna opgehaald leuk geholpen en snel broodjes waaren supper .tot de volgende ronde.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Forse hap! Vers brood met zalm en citroen mayo. Grote klasse. Volgende keer snij ik het stokje in twee delen. Dan eet ik morgen de andere helft. Met groeten en alle complimenten, Petra uit Houten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, snel en een mooie prijs kwaliteit verhouding

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed super lekker !! Zelfs een plakkie grill worst voor de hond !

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top het was weer heerlijk.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Keurig op tijd stond het klaar!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online broodjes besteld. Was op afgesproken tijdstip klaar. Heerlijke broodjes!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk zijn alle broodjes lekker, chapeau!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren perfect, maar zeer chaotisch!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en goede ingrediënten. Wel vervelend dat ik ondanks het van tevoren bestellen en tweemaal melden bij de kraam ruim 20 minuten in de regen heb moeten wachten waarna ik te horen kreeg 'vergeten' te zijn. Dat maakt wel dat je een stuk minder van je broodje kan genieten.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes! Vers, goed belegd en snel

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 👍

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Prima, waren alleen koude ingrediënten. Smaakte weer uitstekend.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en voldoende belegd👍🏼

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, vriendelijk personeel en snelle service!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje, smakelijk en lekker vers

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Besteld en betaald via site. Bij afhalen stond bestelling al klaar. Heerlijke broodjed

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Mucho gracias

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima broodjes,lekker gegeten,altijd op tijd klaar! super weer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed ondanks het gemis van ijsbergsla.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke broodjes! Echt een aanrader.. Aardige mensen..

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn heerlijk , en heel fijn dat je het van te voren kan bestellen !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfekt

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, goede kwaliteit. Wij komen zeker terug!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, snel bestelsysteem. Jammer dat de walnoot ontbrak op mijn broodje.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet normaal lekker. Zoals altijd heerlijke broodjes met een glimlach gemaakt.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje , makkelijk bestellen in de app en afhalen. Top geregeld !

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broden en smaken heel lekker

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende verse broodjes, goed belegd. Ook vegan collega was enthousiast. ?Ruim assortiment. Vooraf online bestellen scheelt aanzienlijke wachttijd. Zeer vriendelijke en betrokken medewerkers.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren heerlijk en rijkelijk belegd. Ik zal zeker nog een keer bestellen. Een min puntje: broodje filet zat op het verkeerde broodje en ik miste mijn extra ei waarvoor ik wel betaald had.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals denk ik bekend, beste broodjes die ik ken!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes !

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje carpaccio is mijn favoriet! Altijd op een lekker vers broodje en gezellige service in de kar. Ik ben fan!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje, hoor.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn heerlijk.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodje, goed belegd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Altijd goede, snelle en vriendelijke service! Echt een aanrader!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De toppers van Broodje Ben Houten, hebben altijd lekkere broodjes. Ze maken het met veel plezier en liefde. Ook hoop dat ze nog heel lang blijven staan dat en deze heerlijke broodjes blijven verzorgen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Super service. De broodjes liggen elke keer klaar als ik kom

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is elke vrijdag weer een klein feestje! Broodje Ben bedankt het was weer heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Ruim voorzien van beleg en vers. Voor iedereen wat wils.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag volgende keer wat extra vingers er bij leveren, want die eten we er nu bij op.

Reactie van Broodje Ben:Ben heeft een pak lange vingers voor je gekocht, ze liggen klaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn lekker. Afhalen is vaak irritant. Je bestelling ligt vaak al een kwartier klaar, maar je moet je vrij associaal tussen iedereen voor de kraam heen diewen en om je bestelling roepen wil je hem krijgen.

Reactie van Broodje Ben:Hoi! je kan bestellingen afhalen door gewoon aan de rechterkant van de kar ons je (voor)naam te laten weten, wij geven je de bestelling dan aan. je hoeft dus niet in de rij te wachten. Je moet natuurlijk wel even aan ons melden dat je er bent. Tot snel!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodje voor eerlijke prijs

Reactie van Broodje Ben:Bedankt Sander!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was er een broodje te weinig bij mijn bestelling. Heb nog een keer heen en weer moeten fietsen om het op te halen. De mensen waar wij thuis mee aten, waren al klaar met eten toen ik terug kwam. Van de vier bestellingen die ik in de afgelopen 4 weken heb gedaan, waren er 2 niet goed. Daar valt nog wel wat te verbeteren voor Ben. Bij een volgende gelegenheid overweeg ik wellicht een ander bedrijf.

Reactie van Broodje Ben:Hoi Monica, je hebt helemaal gelijk, 2x fout is niet goed genoeg natuurlijk. Ben weet waardoor het mis ging en is druk met het maken van de nodige verbeteringen om dit te voorkomen. je mag er echt vanuit gaan dat het een volgende keer helemaal goed gaat. Hopelijk tot snel.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes warm vlees en warme beenham. Met aandacht gemaakt. Vriendelijke mensen ondanks de drukte👍🏻

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heelrijk genoten, van een vers en goed belegd broodje. Bestellen vooraf is een heel goed systeem, geen lange onnodige wachttijd. Een echte aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker makkelijk met bestellen en de kwaliteit is heerlijk.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, super vers, vriendelijk personeel. Gewoon super goed. Echt waar voor je geld. Prijs/ kwaliteit is goed.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, aardige mensen. Helaas was de gevraagde pindasaus, vermeld in de opmerkingen, niet toegevoegd aan het broodje warme beenham.

Reactie van Broodje Ben:Hoi Monica, dat klopt inderdaad... in de drukte zijn we het er vergeten op te doen. Ben doet het goed of niet, dat broodje krijg je van ons. We sturen je zo een actiecode zodat je een volgend broodje gratis kan bestellen. Hopelijk tot snel! Groetjes van Ben

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! Een aanrader!

Reactie van Broodje Ben:Bedankt Hanneke, hopelijk zien we je snel weer!